dimecres, 3 de febrer de 2021

La Lluna Verda

La Bea és ben coneguda per totes les persones que es mouen pels cercles escolars de Can Colapi. Treballa als Serveis Centrals, com a Secretària del Director General i com docent de nous educadors a l'Escola Pia de Sant Antoni, entre altres.

A més d'aquesta activitat professional, la seva vocació també va vinculada a l'educació de la canalla, al món de les arts plàstiques i de la dimensió interior. 

Quan va iniciar-se aquesta ja massa llarga pandèmia, va voler estudiar les propostes que els canals de TV oferien pels més menuts i va constatar el que tots constatem a la majoria de programacions infantils: crits, són estridents, colors de tota mena... en definitiva hiperestimulació. 

Fruit d'aquesta anàlisi va proposar a gent del seu entorn poder gravar vídeos adreçats a la canalla que tinguessin una presentació tranquil·la i relaxant, de to suau, senzill i sense escarafalls. I així va néixer La Lluna Verda

El projecte va tenir bona acollida i aviat va cridar l'atenció d'alguna emissora de televisió. 

El resultat és que fa porten uns mesos presentant contes adreçats als petits de casa per abans d'anar a dormir o per passar una estona en família. 

La Bea ens ho explica en aquesta presentació: 


Us convidem a mirar-los, és una altra manera (o hauríem de dir "la manera" ? ) d'explicar contes i segur que quan els conegueu haureu descobert una molt bona eina per compartir un conte amb els nens i nenes per abans d'anar a dormir o per a qualsevol moment del dia. 

Gaudiu-los a lallunaverda.com

Cap comentari: