dijous, 28 d’abril de 2016

Premi Joan XXIII a l'escolapi Josep Maria Monferrer

Dijous 28 d'abril, a la biblioteca municipal de la Mina, Sant Adrià de Besós, l'escolapi Josep Maria Monferrer va rebre el premi Memorial Joan XXIII per la Pau, de la Universitat Internacional de la Pau.
A la sala, plena de gom a gom, es podien veure cares conegudes com el de la Consellera de Treball, l'alcalde de Sant Adrià, la Vicepresidenta del Parlament de Catalunya, el P. Joan Botam, recentment premiat amb el premi de la Pau al Parlament de Catalunya, la sra, Montserrat Carulla, entre d'altres.
En rebre el guardó, en Josep Maria va voler deixar constància de que el premi era fruit del treball de tantes i tantes persones que han fet del barri de la Mina l'espai a on tothom pogués realitzar el seu somni de viure en pau, amb treball, il·lusió i esperança. També va fer especial menció dels infants i joves que seran els futurs transformadors del barri.
El Dr. Arcadi Oliveras, membre del jurat, va cloure l'acte recordant que el seu primer treball com a professional es va titular "La Mina, un barri en transformació" i que ara, si l'hagués de tornar a escriure el titularia: "La Mina, un barri que ens transforma".
Moltes felicitats a en Josep Maria Monferrer per tants anys de feina a la Mina.
Cap comentari: