diumenge, 17 de gener de 2016

Celebració de sant Antoni Abat

Com mana la tradició aquest diumenge 17 de gener, dia de sant Antoni Abat, s'ha fet la benedicció dels animals. A les 12 del migdia uns quants centenars de persones s'han reunit davant dels escolapis de la Ronda amb tota mena d'animals: gossos, gats, conills, cotorres, peixos, periquitos... Fins i tot han beneit els animals de peluix que duien els nens i nenes acompanyats per la seva família. I per estar a l'últim crit, s'ha beneit una tortuga per videoconferència telefònica.
La gent que hi ha participat també ha pogit gaudir d'una visita a l'entrada de l'escola on es trobaven els gegants de l'escola i de Colònies Jordi Turull, a on hem pogut conèixer la "Pia" una nova gegantona creada per l'Associaació de Pares i Mares de l'Escola.
El capellà, el pare Lluis Maranyon, ha comentat que feia molts anys que no es veia tanta gent. Potser pel fet d'escaure's en diumenge?
Dissabte vinent, 23 de gener, es tornarà a fer la benedicció amb la passada dels tres tombs, tan pròpia del barri de Sant Antoni. 
Feliç festa major a tots els antonians.
I acabem amb el vídeo dels Tres Tombs de l'any passat.

Cap comentari: