divendres, 13 de febrer de 2015

200 anys de l'escola més antiga de Barcelona

Totes les ciutats tenen entitats que han estat pioneres en alguna cosa i han esdevingut, amb el pas dels anys, el referent més antic de la ciutat.
Doncs bé, l'escola més antiga de la ciutat de Barcelona és l'Escola Pia de Sant Antoni, que està en plenes celebracions dels 200 anys d'història.
Per les seves aules han passat milers de ciutadans de la nostra ciutat, alguns de famosos, tant que ara s'estudien a totes les escoles del país. Als seus patis s'han jugat jocs de tota mena, com a totes les escoles, però a Sant Antoni es va jugar el primer partit de bàsquet de l'Estat.
I és que 200 anys donen per a molt.
Ahir, dia 12 de febrer tots els alumnes de l'escola sortien a la Ronda Sant Pau i, després de tallar el trànsit varen fer un gran logo recordant l'aniversari.
Vàrem poder fer alguna foto, però en arribar una mica tard ja no s'aprecia la imatge, però sí l'ambient de festa que s'hi va viure,
Fa pocs dies, en Pellicer, presentador del TV3, explicava la notícia del bicentenri al telenotícies, i ho feia amb un gran somriure. Per què seria?  Fàcil: també ell va se alumne de l'Escola Pia de Sant Antoni.
Si voleu saber-ne més no dubteu a visitar la pàgina web que han preparat, amb molts documents, fotografies, vídeos.... Un autèntic treball de recerca i de difusió fet pels actuals alumnes i professors de l'escola. Ho trobareu a: http://santantoni200.escolapia.cat/

Escola Pia de Sant Antoni: Moltes felicitats!!!

Cap comentari: