divendres, 27 de juny de 2014

Primer 10 de la història de la selectivitat per a un alumne de l'Escola Pia de Vilanova i la Geltrú


Una molt bona notícia i les nostres felicitacions a en Carles i al claustre de l'Escola Pia de Vilanova i la Geltrú.


Carles Domingo, de 17 anys, s'ha convertit en el primer estudiant que ha tret un 10 en la història de les proves de selectivitat a Catalunya. El jove ha estudiat batxillerat a l'Escola Pia de Vilanova i la Geltrú i vol fer un doble grau de matemàtiques i enginyeria industrial a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). "Les proves m'havien anat bé però no m'esperava treure un 10", ha explicat el Carles a l'ARA.

Assegura que té molta facilitat per estudiar i que "seriosament" només ha estat tres dies preparant la selectivitat. "No crec que hi hagi gaire secret, es tracta de saber el temari, no de memoritzar-lo. De fet, ara podria tornar a fer les proves perquè en recordo perfectament el contingut", ha afirmat.

La seva nota mitjana de batxillerat ha estat del 9,95. "Fins a l'1 de juliol no sabré si he entrat al doble grau ja que per accedir-hi he hagut de fer una prova específica". El jove parla quatre idiomes –català, castellà, anglès i alemany– i fa atletisme tres cops per setmana al club de Vilanova i la Geltrú.
(Article extret de ara.cat)

Cap comentari: