dissabte, 21 de setembre de 2013

Ja ha arribat el dia!

Bé, doncs ja és dissabte 21 de setembre de 2013.
En Carles s'ha llevat aviat per anar preparant algunes cosetes més.
Aquest migdia arriben alguns escolapis de fora per compartir amb nosaltres la festa. Caldrà anar a buscar-los a l'aeroport, després passar per Balmes a deixar cançoners i ajudar a posar cadires. Després  posarem les begudes a la nevera i preparar les taules pel pica pica. Fer un repàs general a tot plegat i som-hi. Vaja, que no estarem avorrits.
En aquests moments "el candidat" està a la seva habitació fent els darrers retocs al que dirà al final de la celebració. Aquest reporter li ha fet una foto, però no me la deixa penjar al blog, diu que encara no s'ha afaitat i que va despentinat. Vaja novetat!!!!
Ja que no em deixa posar una fot seva, poso una del germà Roger, que ha estat un testimoni de fe pel Carles i per a molts dels qui estarem aquesta tarda a l'ordenació. També pel bisbe Taltavull, qui ha visitat Taizé -segons ens va explicar ell mateix-  en moltes ocasions, ja des de temps de la seva adolescència.
Doncs apa, us deixo, que queda molta feina per fer.
Si aquesta tarda feu fotos i mes les envieu, prometo penjar-les al blog. Envieu-les per mail a eduard.pini@escolapia.cat
Fins després.ç

Cap comentari: