dilluns, 11 de juny de 2012

Ali... què? ALIFARA !!!

Ja veieu quina parauleta, oi? Potser esteu pensant que es tracta d'una paraula en àrab. Doncs no. De fet la parauleta -d'evident d'origen àrab- és de quan la Catalunya vella i la Catalunya nova, i la trobareu al diccionari. Es tracta de la festa que els antics pagesos catalans feien per agrair al bon Déu la collita de l'any. Doncs bé, els escolapis, cada any, en finalitzar el curs, fem la nostra "alifara"; és a dir: agraïm al bon Déu la nostra collita, que es tradueix en la cloenda del curs escolar.
Enguany l'Alifara tindrà lloc a les Parròquies de Santa Bernardeta (Torre Baró) i Sant Marc (Ciutat Meridiana/Vallbona) el dissabte 16 de juny.
Normalment el provincial comparteix alguns avisos, celebrem l'Eucaristia, coneixem algun aspecte del lloc on se celebra i finalitzem dinant tots junts. De moment s'hi han apuntat gairebé 40 escolapis.
Deixo una foto de la parròquia de Torre Baró, a on els escolapis estem presents des de fa un any aproximadament, treballant i residint-hi en Jesús, en Jordi i en Quim.
Parròquia de Santa Bernardeta i comunitat escolàpia de Torre Baró.

Cap comentari: