dimarts, 21 de febrer de 2012

Sortida a Paris


Des de l'esquerra: en Jordi, l'Aniol, el Carles i en Yoel.
 I per variar, l'Eduard darrera la càmera.
 La comunitat hem aprofitat aquests dies per visitar els nostres germans escolapis a París. Hi hem estat de dissabte a dilluns 20 de febrer, aprofitant el pont de carnestoltes.
La comunitat de París ja fa molts anys que funciona. Es troba a la Parròquia de Santa Marta, al barri de Pantin. es tracta d'una zona molt depauperada, amb una gran barreja de nacionalitats a causa de la migració massiva, especialment africana i asiàtica cap a la capital francesa.
També vàrem coincidir amb la celebració dels 90 anys d'en Popol, un capellà diocesà que viu amb nosaltres, que de fet és qui ens va acollir a la nostra arribada a París. En la celebració del seu
Els Escolapis de París. Al fons, Mn. Popol
aniversari va compartir records amb nosaltres: de com es va lliurar de ser afusellat pels alemanys a la guerra mundial, del seu servei en els submarins, de la seva baixada a la deriva pel Sena a l'edat dels nou anys, en una barca sense rems, i mil coses més. De tot plegat i molt més en vàrem donar gràcies al bon Déu.
També vàrem aprofitar els tres dies per visitar la ciutat. No vàrem deixar gaires racons sense veure. Si més no els més turístics. Varen ser bons dies per fer comunitat tot descobrint la capital gala.