dilluns, 30 de gener de 2012

Trobada de "Filials"

Les comunitats de l'Escola Pia poden tenir diverses condicions institucionals. No farem un tractat de dret canònic, que ara ve al cas, però us ho explicarem breument. Els d'Encants Nous / Sant Pau de BCN, som filial de la comunitat dels Escolapis de Sabadell. A més, hi ha una altra filial, que és la comunitat de Montbui (Anoia, tocant a Igualada). Per tant la comunitat, diguem-ne "central" o "mare" és la de Sabadell, i té dues filials: la de Montbui i la nostra.
Doncs bé, les tres comunitats ens reunim un cop al mes, per fer reunió de comunitat junts. La darrera va ser dimarts 24 de gener. Ens vàrem trobar a l’escola d’Igualada, i el tema que vàrem tractar va ser: “Què enriqueix i que empobreix la vida en comunitat”. A la foto, hi podreu veure tots els membres. Us els presento (hi posaré SBD si són de Sabadell, BCN si són de Sant Pau i MTB als de Montbui). Començant per l’esquerra:
Manel Bagunyà (MTB),  Carles Gil (BCN), Antoni Baltà (MTB), Aniol Noguera (BCN), Jordi Vilà (BCN), Josep Mª Canet (SBD), Yoel Ricardo (SBD), Jaume Sales (SBD), Sadurní Tudela (SBD), Andreu Trilla (MTB) i falto jo, l’Eduard Pini (P), que estic darrera la càmera .