dimarts, 31 de gener de 2012

Convocatòria a Pasqua Jove. Anima't

Aquí la informació per participar a la
Pasqua Jove d'aquesta Setmana Santa 2012.


Barcelona, 24 de gener de 2012


Companys/es de l’Escola Pia, participants de Grups i monitors Mou-te,

Ras i curt: ens agradaria celebrar la Pasqua. Ens il·lusionaria poder-nos trobar els darrers dies de Setmana Santa, els pròpiament de Pasqua, amb tots els qui d’una manera o altra teniu vinculació amb l’Escola Pia, grups i Mou-te, de franja universitària. Ens vindria de gust comptar amb la vostra presència per dur a terme una nova edició de la Pasqua Jove de l’Escola Pia.

Es solapen moltes tradicions i experiències en pocs dies. És una setmana important per als cristians. Es tracta de conèixer-los i entendre’ls per poder-los viure i celebrar intensament. Actualitzar, què significa la Pasqua avui? Creiem que no hi ha millor manera de fer-ho que en un indret recollit com Claverol, compartint estones de silenci, pregària, celebració, reflexió, conversa i lleure amb gent d’altres grups.

Així doncs:

Què proposem? Celebrar la Pasqua Jove de l'Escola Pia (18-25 anys... o els que calgui)
Quan? Del 05/04 al 08/04
On? Claverol (Pallars Jussà - La Pobla de Segur)
Per què ho celebrem? Per facilitar la trobada entre nosaltres i apropar-nos a Déu i a Jesús (a través de la pregària, el compartir i la celebració)

Ens organitzarem en petits grups de serveis per realitzar les tasques quotidianes i tallers de la Pasqua. Traureu el xef que porteu dins. ;)

El preu aproximat serà de 60 euros per persona. Aquest import, inclou allotjament i menjar; el transport anirà al vostre càrrec (possibilitat d’arribar en transport públic a la Pobla de Segur on us vindríem a buscar).

Si esteu interessats en assistir, per tal de començar a organitzar-nos, seria necessari omplir un petit formulari que hi ha seguint el link: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGIxVGVsM0lYZDl5SlB2LU4zd0pFN3c6MQ

16 de març és la data límit per inscriure’s i s’allargarà si queden places disponibles.

Si teniu qualsevol pregunta, no dubteu en enviar un correu electrònic a eduard.andres@escolapia.cat o carles.gil@escolapia.catUna forta abraçada
La comissió de la Pasqua Jove